ADONAI FEST

Sobota 22.9.2012 bola pre náš zbor ďalším veľkým dňom. Čakali na nás hneď dve vystúpenia v rámci jedného festivalu. Išlo o jediný košický gospelový festival – ADONAI fest – v Košiciach na sídlisku KVP.

   Celý festival začal svätou omšou, ktorú hudobne doprevádzal náš zbor s hosťami. V úvodnej piesni, Isn´t he / Je náš Pán, zažiaril Chris a jeho obrovský, charizmatický hlas. Druhým, viac-menej pravidelným hosťom bola naša dvorná organistka Katka, ktorá povzbudila nejedného vnímavého poslucháča. Svätá omša sa niesla v pokojnej hudobnej atmosfére, utužovanej hrejivým dojmom nového kostola Božieho milosrdenstva.

        Veselšie to už bolo na samotnom festivale, kde sme dostali významnú úlohu v podobe prvého vystupujúceho, ktorý mal prilákať ďalších zvedavcov a fanúšikov gospelovej tvorby. Veríme, že výber rýchlejších piesní vlastnej, aj prevzatej tvorby a jednej krátkej scénky bol dostatočne presvedčivý a na ADONAI feste sa ešte stretneme .

          Na záver nášho vystúpenia sme zablahoželali nášmu kapitánovi (tento titul si vyslúžil od moderátorky celej akcie) Peťovi Dz. ku krásnym tridsiatym tretím narodeninám, zaspievali poslednú pieseň a rýchlo sa šli zahriať teplým čajom a gulášom.

           Vyslovujeme veľké ďakujeme organizátorom festivalu, za ich pozvanie, organizáciu a technické zabezpečenie. Celý tento deň bol pre nás veľkou výzvou, skúsenosťou i darom.

MišHor

 

Článok publikovaný v kategórii Galéria. Trvalý odkaz.

2 komentáre/ov na ADONAI FEST

  1. sestra píše:

    Boli ste SUUUUUUPER !!!

Pridaj komentár